خانه » مقالات » تعمیرات

ico تعمیرات

هرگز در زیر بارهای بلند شده از زمین توسط لیفتراک، اقدام به تعمیر و یا تعویض قطعات نکنید. درصورتیکه ناچاراً جهت تعمیر و یا تعویض قطعات مجبور به بالا بردن قسمت بالابرنده دکل باشید، زیر قسمت بالابرنده دکل و ریلهای داخلی را بنحوی ببندید که امکان پایین آمدن وجود نداشته باشد.

این کار بوسیله جرثقیل و یا تیرهای چوبی با ضخامت مناسب امکان پذیر خواهند بود. تیرهای چوبی در زیر ریلهای داخلی باید بنحوی قرار گیرد که امکان حرکت بطرف پایین و یا لغزش وجود نداشته باشد. هرگونه تعمیر و یا تعویض قطعات باید توسط افراد کارآزموده و باتجربه انجام گیرد.

تجهیزات و کلیدهای ایمنی هرگز نباید از وسیله نقلیه جدا و یا خارج از مدار فعالیت قرار گیرند. همچنینی مقادیر تثبیت شده بر روی تجهیزات توسط کارخانه، نباید تغییر داده شوند. جهت هرگونه کنترل و تعمیر و یا تعویض و یا تغییری بر روی لیفتراک خود، لطفاً با شرکت تماس بگیرید. سرویسکاران آموزش دیده این شرکت از تماس شما بسیار خشنودو از هیچگونه کمکی در این زمینه مضایقه نخواهند نمود.

چنانچه شما مایل باشید تعمیرات و یا تعویض قطعات لیفتراک را خودتان انجام دهید می توانید قطعات یدکی مورد نیاز و با لوازم مربوطه را ازخدمات پس از فروش این شرکت تهیه نمائید. لطفاً توجه داشته باشید که فقط لوازم یدکی اصلی دارای ضمنت کیفیت و حداکثر بهره دهی لیفتراک خواهند بود و بهترین قطعه یدکی برای لیفتراک شما، قطعه یدکی اصلی با ابعاد و اندازه های ثابت، مرغوبیت عالی مواد اولیه و کنترل کیفیت دائمی و دقیق می باشد و یا قطعاتی که در تولید انبوه کارخانه مصرف می شود دقیقاً مشابه هستند. در خاتمه، لازم میداند توجه شما را به این حقیقت جلب نماید که وارد آمدن هرگونه خسارات ناشی از عدم حمل و نقل مناسب دستگاه، تعمیرات ناکافی ، تعویض غلط و یا مصرف قطعات یدکی غیر اصلی ، به معنی صرف نظر از تعهدات و مسئولیت کارخانه سازنده در قبال تجهیزات مربوط به دستگاه می باشد.

≡ پدالهای ترمز

۱- پدال اضافی ترمز( پای جپ)

پدال ترمز سمت چپ دو عمل را بطور همزمان انجام میدهد. هنگامیکه پدال ترمز سمت چپ را فشار میدهید، در قسمت اولیه ارتباط موتور و ترانسمیشن را قطع می کند. میزان کم کردن انتقال قدرت بستگی به مقدار فشار بر روی پدال دارد و قسمت دوم حرکت این پدال باعث بکار افتادن سیستم ترمز لیفتراک خواهد شد. به این ترتیب شما قادر به بلند کردن باری به سرعت و با حداکثر دور موتور خواهید بود در حالیکه سرعت حرکت لیفتراک را بااستفاده از پدال اضافی ترمز که مشابه یک کلاچ عمل می کند کنترل خواهید نمود و جهت کار در محیطهای محدود بسیار مفید خواهد بود.در شیبهای ( بطرف بالا و یا پایین) فقط از پدال سمت راست (۲) استفاده کنید در صوتیکه از پدال کمکی (۱) در شیبها استفاده کنید لیفتراک می تواند بطور بی اختیار بطرف عقب و یاجلو حرکت نماید برای توقف در پارکینگ همیشه از ترمز دستی استفاده نمائید.

۲-  پدال ترمز

عمل ترمز کردن لیفتراک را انجام می دهد.

کنترل ترمزدستی ( ترمز پارکینگ)

–   ترمزدستی ( ترمز پارکینگ) با فشار دادن پدال شماره ۴ با پای چپ فعال خواهد شد.

–   با کشیدن اهرم شماره ۳ به طرف بالا، ترمز دستی آزاد خوهد شد.

≡ بازکردن هود

–  اهرم بازکردن درب موتور در وسط دیواره قاب جلویی و زیر ستون فرمان قراردارد و در برخی از مدل ها در سمت چپ درب موتور واقع شده است که با کشیدن آن درب موتور باز خواهد شد.

≡ روشن کردن موتور

قفل کلید استارت دارای ۳ وضعیت است.

۱-  وضعیت خاموش

۲-  وضعیت روشن(ON) ( ورود برق به سیستم)

۳-   وضعیت روشن کردن موتور(START)

اهرم کنترل سمت حرکت را در وضعیت خنثی (N) قرار دهید. کلید روشن کردن را بچرخانید تا روی وضعیت (ON) قرارگیرد. چراغهای اخطار روشن خواهد شد. کلید را بچرخانید تا روی وضعیت روشن شدن موتور (START) قرار گیرد. به محض روشن شدن موتور سریعاً کلید را رها سازید. کلید بصورت اتوماتیک در وضعیت (ON) متوقف خواهدگردید استارت زدن مجدد فقط هنگامی میسر است که ابتدا کلید را در وضعیت خاموش (OFF) قرار دهید در غیر اینصورت در وضعیت عدم امکان اسارت زدن قفل خواهد گردید.

≡ چسب پروانه فن

–  این برچسب اخطار برای روی بادگیر فن نصب شده است.

–  اطمینان حاصل کنید که فن در حال حرکت هرگز با دست ، انگشت، آرنج ها یا لباس شما برخورد پیدا نکند. در مسیر مستقیم وزیدن فن در حال چرخش قرار نگیرید. زیرا در سرعت هخای زیاد پره های فن ممکن است شکسته شده و به سمت محفظه موتور پرت شود.

≡ برچسب اخطار کمربند ایمنی

۱- اگر لیفتراک واژگون شد از لیفتراک بیرون نپرید. زیار ممکن است باعث کشته شدن شما شود و ایمن تر است که شما پشت فرمان بمانید و همراه لیفتراک واژگون شوید.

۲- وقتی با لیفتراک کار می کنید که کمربند ایمنی صندلی باید همیشه به درستی بسته شود.

۳- اگر با عملکرد لیفتراک آشنا نیستید دستورالعمل آموزش کار با لیفتراک را بخوانید.

≡ بلندکردن لیفتراک با جرثقیل

–  از اتاق جهت بلند کردن لیفتراک استفاده نکنید ، در صورتی که دستگاه مرتباً جابجا می شود لازم است جهت اطلاع از روش صحیح بلندکردن و کسب اطلاعات لازم در این زمینه با شرکت مکاتبه نمائید.

–  بلند کردن لیفتراک با جرثقیل باید توسط افراد آموزش دیده صورت پذیرد.

–  کابل ی تسمه ها را به ترتیبی قرار دهید که هیچ یک از قطعات زیر بار نماند و معیوب نشود. روش های معمول و ماسب ، استفاده از تیرکهای فلزی قلابدار و با استفاده از قرقره بالابر ۴ کابله و تیرکهای فلزی حمل بار بایستی پهن تر از عرض لیفتراک باشد و ابعاد دستگاه روی برگ مشخصات فنی دستگاه ذکر شده است.

–  همچنین باید مطمئن شوید که تیرکهای حمل بار و قرقره ۴ بنده بالابر؛ دارای قدرت کافی جهت بالاکشیدن باشند.

–   وزن دستگاه روی پلاک آن مشخص شده است.

≡ سطح سوزان

–  پلاک اخطار روی موتور، دنباله لوله اگزوز عمودی( در صورتیکه نصب شده باشد) و روی گرمکن ( در صورتیکه کابین راننده نصب شده باشد) الصاق شده است.

–  سطح برچسب زده شده هنگام کار دستگاه بسیار داغ خواهد شد.

–  اگر پوست بدن با این سطح داغ تماس پیدا کند ممکن است سوختگی شدید ایجاد شود.

≡ بازرسی دیداری( چشمی)

در اطراف لیفتراک خود قدم بزنید و علائم ناشی از خسارت ، لکه ها ، نشتی و روغن ریزی را بررسی کنید.

– تعداد دفعات تمیزکردن لیفتراک به محیطی که لیفتراک درون آن کار می کند بستگی دارد و در محیطی که مقدار زیادی کاغذ و یا گرد و غبار است باید چندین بار در روز یا در پایان هر شیفت کاری آن را تمیز کرد. بخصوص در کارخانجات سیمان و مواد شیمیایی وجود دارد باید چندین بار تمیز شود. همچنین بخش ۴ را برای نگهداری و سرویس مطالع نمائید.

≡ کنترل سیستم سوخت گاز مایع از نظر نشتی گاز و آسیب دیدگی ها

سیستم را از نظر نشتی ( استشمام بوی گاز) کنترل و همیشه پس از تعویض کپسول گاز این کار را انجام دهید. لوله های گاز را نیز بررسی نمائید.

≡ چرخ ها و تایرها

موارد زیر را کنترل کنید:

–  وضعیت چرخهای حرکت جلو، چرخهای عقب

–  سفت بودن مهره چرخها

–  فشار هوای تایرهای بادی را از موقعیتی بررسی کنید که آجهای کف تایر را ببینید نه از پهلوی تایر ازفشار سنجهای دست بلند استفاده کنید که بتوانید از پهلوی لیفتراک فشار چرخها را اندازه گیری کنید.

–  جهت میزان سفت کردن پیچ یا مهره چرخ و فشار باد تایر ها به قسمت اطلاعات تکنیکی مراجعه کنید.

توجه:

فشار نادرست تایرها ثبات لیفتراکها را تحت تاثیر قرار میدهد. در صورت تعویض تایر، هر دو تایر روی یک محور تعویض کنید.

≡ چراغهای صفحه نمایش

چراغهای صفحه نمایش از نظر عملکرد و شاخص های کارکرد نرمال دستگاه را مطابق با مشخصات توضیح داده شده کنترل نمایید.


 ico2مقالات دیگر:  

♦  مقالات                         

♦  کار با لیفتراک

 بارگیری با لیفتراک